Benvolgudes famílies,

L’ONG Rebost Solidari de Cerdanyola ens ha fet arribar  una petició de col·laboració per fer possible que uns 100 nens i nenes, que estan en un camp de refugiats a prop de Tessalònica, puguin tenir material i mobiliari suficient per poder anar a l’escola.

De moment es disposa de l’espai per l’escola però ara entre tots nosaltres l’hem d’equipar. Necessiten taules, cadires i pissarres com a elements més bàsics, però també llapis , llibretes, gomes, maquinetes, bolígrafs, colors, retoladors, etc.

Ens podeu ajudar a equipar l’escola i fer possible que l’educació també arribi als nens i nenes que estan al camp de refugiats?

La vostra resposta és afirmativa! Doncs  us demanem  que us organitzeu a la vostra AMPA i a la vostra escola.

Data límit per la recollida, 15 de juny de 2016. Penseu què ho hem d’organitzar tot perquè l’última setmana de juny tot el material pugui viatjar cap a Diavata (Tessalònica).

  • Trieu:
    • Un  material escolar concret, que haurà de ser nou.
    • Mobiliari usat, intenteu aportar tot allò necessari per posar en marxa una escola.
    • També podeu fer una acció per recaptar fons per aportar material o mobiliari que creieu que pot ser més difícil d’aconseguir amb les dues propostes anteriors,

pdfPodeu descarregar-vos el cartell de la campanya i personalitzar-lo amb les dades del vostre centre

 

És important que ens comuniqueu en el següent formulari en què podeu col·laborar i la quantitat aproximada que podreu aportar perquè podem fer un llistat d’existències i tinguem clares les necessitats:

 

Un comentario en “Recollida de mobiliari i material escolar

Los comentarios están cerrados.