Dimarts 10 de març | 10:00h | Teatre el Círcol

Activitat: Projecció del documental «Les Resilients» i col.loqui amb la seva directora, Cristina Madrid
Dirigida a: Alumnat d’ESO, especialment de 3r i 4rt, o Batxillerat
Dia: Dimarts 10 de març de 2020
Hora: 9:30h
Lloc: Teatre el Círcol
Gratuïta, Places limitades

En el marc de la celebració del Dia de la Dona el proper 8 de març el Círcol i l’Associació Cultural L’Independent de Badalona impulsen la presentació del Documental «Les Resilients» de Cristina Madrid, premi al Millor Documental al festival In-Edit en la categoria de talent jove.

«Les Resilients» És una reflexió sobre la nova consciència de l’espai de les dones a la música contemporània feta a Barcelona. Artistes com Clara Peya, Roba Estesa, Tribade o The Sey Sisters parlen sobre la seva experiència i el seu compromís polític migrant i/o feminista així com de la necessitat de generar nous i empoderadors referents femenins.

Des de FAMPAS Badalona ens hi sumem oferint als centres de secundària la possibilitat d’assistir de manera totalment gratuïta a una projecció exclusiva, que es realitzarà a les 9:30h.

En acabar la projecció del documental que té una durada de 47 minuts, es farà un col·loqui on participa la Cristina Madrid.

És la nostra voluntat oferir una oportunitat a joves i docents per compartir reflexions sobre la presència de la dona en un espai tan proper per als joves i a alhora oferir l’oportunitat de conèixer propostes musicals que malauradament acostumen a quedar fora dels circuits habituals.

Contacte i reserves: fampasbadalona@gmail.com

Info: http://www.clack.cat/lesresilients/