«L’escola pública catalana és laica, integradora, oberta i plural. NO DISCRIMINA per raons de sexe, creences, llengua, raça, extracte social o capacitat. LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA és una eina de COHESIÓ SOCIAL.»

Així comença el vídeo que estrenen les comunitats educatives de les 33 Escoles Públiques d’Infantil i Primària de Badalona, amb la col·laboració de FAMPAS Badalona, avui simultàniament a les webs de cada centre.

El vídeo és un catàleg d’aquells valors compartits com la coeducació, la solidaritat, el respecte o la responsabilitat, entre d’altres, i que fonamenten la pràctica educativa de cada centre, cadascun amb les seves particularitats.

Pensem que és un bon moment per a recordar al conjunt de la societat que les nostres comunitats educatives generen cooperació, col·laboració i confiança, elements imprescindibles per tal que la relació escola – família – societat funcioni en la mateixa direcció.

Creiem que val la pena fer difusió d’aquest missatge entre tots (#OrgulldEscolaPública)

9 comentarios en “Orgull d’Escola Pública

  1. L’Escola Pública Catalana, mal que pesi a alguns, sou, com sempre heu estat, el motor de la futura República de Catalunya.
    Sempre endavant.!!!

  2. Gràcies a aquest sentiment d’orgull i bon fer la nosrra societat manté un tresor molt preuat, els valors que l’escola catalana ensenya i transmet als nostres infants i joves.
    Endevant!

  3. Gràcies per editar-lo i fer-nos sentir orgullosos de la vostra tasca que ha contribuït a la formació de qualitat dels nostres fils i néts en coneixements, habilitats de tots tipus i valors universals

Los comentarios están cerrados.