La junta de FAMPAS Badalona davant la situació excepcional que estem vivint ha realitzat un anàlisi i ha elaborat una sèrie de propostes.

Aquest document és el punt de partida del què hem analitzat en la fotografia d’aquest mes, que ja ens deixa entreveure l’enfocament del paisatge que vindrà. Identifica les situacions i respostes per períodes i indica accions, de manera molt esquemàtica i descriptiva, que s’han d’implementar amb generositat i en xarxa amb el lema “Si queda un infant enrere, la ciutat queda enrere” com a motor.

La ciutat pateix d’un alt grau d’exclusió social. Ara ja està emergint nova pobresa. En funció de si som o no capaços de reaccionar i de com ho fem, dependrà el grau de reversibilitat de l’increment en la bretxa afegida a la ja preexistent i el seu impacte futur en aquesta generació Covid19.

Aquest document ha estat presentat al govern de la ciutat el passat 15 d’abril i vol sevir de guia per iniciar una estratègia conjunta que necessàriament s’ha d’articular des d’un un espai de treball col·laboratiu entre direccions, docents, famílies, entitats, Ajuntament i Generalitat.

| Descarrega #NingúEnrererBDN.pdf |