L’objectiu de la campanya “Matricula’t a les públiques” és incrementar el percentatge de sol·licituds i matriculacions públiques en aquelles zones i centres on hi han vacants. Per fer front a l’Efecte fugida d’aquelles famílies que escolaritzen fora de la seva zona educativa afeblint d’aquesta manera les escoles públiques de la zona d’origen que han d’enfrontar-se a una demanda inferior a les places que s’ofereixen. I alhora reduir l’Estigmatització i la Hiperdemanda, que fan que en una mateixa zona educativa o entre centres adscrits, es produeixi una renúncia total a escolaritzar en determinats centres mentre que altres es contemplen com a única opció. Aquest fet provoca que durant la part final de període de preinscripció, una vegada feta la tria, es generin situacions de gran tensió. Amb aquesta campanya volem:

  • Fomentar l’escolarització al barri de residència.
  • Fomentar les escoles públiques de la zona com alternativa a la primera opció triada

I per aquest motiu posem a disposició el següent material (cartells per zones educatives i imatges per xarxes) per tal que les escoles públiques de Badalona el comparteixin i d’aquesta manera ens visualitzem com el que som, una GRAN ESCOLA DE QUALITAT, Diversa, Integradora, Compromesa, Gratuïta, Creativa, Participativa, Activa, Respectuosa, Laica, Accessible i Coeducadora.

 

23 de març a partir de les 16h | 9a Diada de l’Educació Pública de Badalona

Enguany celebrarem la 9a Diada de L’Educació Pública de Badalona el 23 de març, en format de tarda, tot just una setmana abans de l’inici del període de preinscripció. Per aquest motiu creiem que és molt important comptar amb la participació de tots els centres educatius públics de la nostra ciutat i us encoratgem tant a AMPA/AFA com a direccions a aprofitar aquesta festa que tenim intenció de convertir en un espai de trobada per a la gent de la pública i d’informació per a les famílies que han de fer la preinscripció.

 

Imatge de perfil

Imatge quadrada

Capçalera per Facebook

Capçalera per Twitter

 

Cartells per zones educatives de primària