DIUMENGE, HEM D’ANAR AL COL•LEGI!
Fem una crida per anar a votar el proper diumenge.

Ara són moments decisius, on es demana a la ciutadania que es posicioni davant les greus agressions contra la democràcia que s’estan produint al nostre país. En un escenari absolutament excepcional com l’actual, on la llibertat d’expressió està sent perseguida i on manifestar la voluntat de participar en un referèndum està sent criminalitzada, hi ha persones i entitats que s’adrecen a FAMPAS Badalona per tal de conèixer el nostre posicionament.

Som una entitat al servei de les famílies i l’alumnat de la nostra ciutat, i tenim com a principal objectiu el treball conjunt de la comunitat educativa mitjançant la participació. Entenem aquesta participació i aquesta implicació com a una veritable eina transformadora que rau en l’essència de les associacions de mares i pares, que han estat durant tants anys referents de l’activisme a peu de carrer.

El passat 21 de febrer, en assemblea on estaven convocades les AMPA de la nostra ciutat, vam aprovar per unanimitat l’adhesió al Pacte Local pel Referèndum a Badalona. D’aquesta manera fem nostres les propostes i les crides que es fan des d’aquest espai, que representa a les entitats de Badalona que, com nosaltres, estan a favor de la llibertat d’expressió i del dret lícit a poder decidir en plena llibertat.

De la mateixa manera, FaPac, l’entitat que ens representa a la majoria d’AMPA de Catalunya i que actualment està presidida per una badalonina, fundadora de FAMPAS Badalona, està compartint el lideratge amb altres entitats del món educatiu i social en la defensa de la democràcia. Per tant, també donem ple suport a les convocatòries que es facin des de FaPac, com ara la concentració convocada pel proper dijous 28 de setembre, a les 18 h, a la plaça Universitat de Barcelona, sota el lema #EducacióContraRepressió.

A les persones, entitats i partits polítics que durant aquests darrers mesos us heu adreçat a nosaltres per tal d’interessar-vos pel nostre posicionament, us emplacem a continuar treballant plegats a partir del 2 d’octubre en tots aquells projectes i aquelles reivindicacions que, en l’àmbit de l’educació a la nostra ciutat, necessiten la implicació i el recolzament de tothom per poder fer-les realitat.
Badalona, 26 de setembre de 2017 | Federació d’AMPA de centres públics de Badalona