El dijous 30 de novembre és el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Badalona es va adherir al 1990 a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i a la seva Carta de 20 compromisos envers l’impuls educatiu de la ciutat.

L’acte de celebració tindrà lloc a l’auditori del Conservatori Professional de Música de Badalona (carrer del Pare Claret, 2) i començarà a les 18:00h amb la conferència Badalona ciutat educadora: principis i reptes a càrrec de Joan Manuel del Pozo, filòsof, síndic de la Universitat de Girona i exconseller d’Educació i Universitats. A partir de les 19:30h s’hi farà una breu cloenda musical a càrrec d’alumnes del Conservatori.

FAMPAS col··laborem en la promoció d’aquest acte, juntament amb el Consell Escolar Municipal i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, continuant així amb la nostra voluntat de treball coordinat amb totala la comunitat educativa de la ciutat. Confiem que s’assoleixin les intencions expressades en el Manifest d’aquest Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Destaquem:

“En aquest sentit, des del govern local, convidem la comunitat educativa, el teixit associatiu i la societat civil en el seu conjunt a unir esforços per fer efectiu el Dret a la Ciutat Educadora: una ciutat en què prevalgui la inclusió i la igualtat d’oportunitats, la justícia social, l’equitat, la diversitat; una ciutat lliure de tot tipus de violència, que promogui la democràcia participativa, la convivència entre diferents cultures, el diàleg entre generacions, l’empatia, la cooperació, etc. Aquesta ambició respon als principis recollits en el nostre full de ruta: la Carta de Ciutats Educadores.”

Us animem a fer difusió de l’acte i a assistir-hi, prèvia confirmació d’assistència al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.