Aquest dissabte 6 de maig se celebrarà el Dia del Micaco a Llefià. Aquest esdeveniment forma part de la programació de les Festes de Maig de Badalona d’enguany i consisteix en diverses activitats que tindran lloc a la plaça de Trafalgar i Torre Mena.

Patrticiparan les AMPA de les escoles Rafael Casanova, Antoni Botey i Pere de Tera i la de l’institut Julia Minguell.

Al matí, de 10 a 14 hi haurà llocs infantils de taula, llocs gegants i també d’inflables. Entre d’altres, aquest lloc ens explicaran la temàtica de les festes de maig. També tindrem contes per llegir i música de fons per la canalla. Serà un matí genial per gaudir tota la família.

A la tarda, de 16,30 a 19,30 h al costat de Torre Mena, celebrarem el 6è Torneig Popular de Bitlles Catalanes. Però compte, no és un torneig professional. Es tracta de formar equip amb les teves amigues i amics, familiars, etc. i passar una bona estona gaudint tots i totes plegades del joc de les bitlles. Al final hi haurà premis per als tres equips millors. Que tal un equip de la Vila Groga?

Cap al vespre, després del torneig de bitlles, podrem gaudir del concert acústic de Jodie Cash & Toni Espelta per a terminar la jornada amb bona música.

Us hi esperem.