tira_formacioDues sesions, dirigides per un monitor especialitzat.

Un Programa de Planetari recomanat per a Infants de 3 a 7 anys.

Dia: Dimecres 14/12/2016

Hora: 16’45 a 17’30 h i de 17’30 a 18’15 h

Lloc:  Institut Pau Casals (Av. Lloreda, 16-30)

 

Contingut de les sessions:

Un viatge a les Estrelles, Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem en Astronautes i agafarem un coet per anar a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important.
AVENTURA ESPACIAL
Ens endinsarem en un Conte que ens portarà a explorar el nostre misteriós Univers. Acompanyats pel Joan i la Maria, agafarem un coet que ens portarà a conèixer els Planetes més divertits, les Estrelles més brillants i tot el que ens envolta al nostre Espai.
PLANETES
Descoberta dels vuit Planetes que conformen el nostre Sistema Solar. Veurem com es diuen, com són, característiques i acabarem viatjant cap als anells de Saturn. Observarem a escala les dimensions dels Planetes comparat amb el nostre Sol.
EL SOL I LES ALTRES ESTRELLES
Observarem el Sol i experimentarem la sortida i posta de Sol. Ens aproparem molt a ell per conèixe’l bé: la seva forma, la seva llum, el seu color etc. Admirarem el cel estrellat de la nit i coneixerem la segona estrella més important de totes per nosaltres: l’Estrella Polar i descobrirem els dibuixets del cel, o constel·lacions.
LA LLUNA
Farem un viatge a la Lluna, el nostre satèl·lit, com si fóssim Astronautes de la NASA. Observarem un vídeo de la Lluna mentre descrivim les seves característiques principals. Observarem l’espectacularitat de la formació dels cràters lunars.

 

Organitza: Departament d’Educació de l’Ajuntament de Badalona

Formador: explora 360

familia1h

 

 

 

35