COMUNICAT UNITARI
Direccions d’escoles públiques i Federació d’AMPA de Badalona

Les Direccions de les escoles públiques i FAMPAS de Badalona condemnem, de manera ferma, i lamentem profundament els episodis de violència viscuts ahir a Catalunya. Una actuació salvatge i inadmissible dels cossos i forces de seguretat de l’Estat amb un ús de la força indiscriminat i desproporcionat contra les persones que actuaven de manera pacífica.

Rebutgem qualsevol tipus d’agressió i defensem els valors democràtics, la tolerància, la convivència, la llibertat d’expressió i els drets individuals de les persones. També volem expressar la nostra solidaritat amb les persones ferides.

Des d’aquí fem una crida als representants polítics perquè actuïn des del seny. I que ho facin fent política.

_________________________________________________________________________

ATURADA 3 d’octubre
La Taula per la Democràcia

FAMPAS de Badalona donem suport a la convocatòria de la Taula per la Democràcia i per tant com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda ahir fem una crida al conjunt de la ciutadania de Badalona, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Convoquem a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials.