L’alumna de 1r d’ESO del Institut Badalona VII, Zoe ​Anglada, ha estat la guanyadora del 2n concurs Imatge Gràfica de la Diada. Amb la idea de fer pinya per tenir una Educació Pública de Qualitat, ha realitzat un dibuix on un grup de joves castellers aixeca les lletres de la Diada, i al capdamunt, l’enxaneta oneja la bandera de la pública.

Aquest disseny ha inspirat el cartell de la 7a Diada de l’Educació Pública de Badalona, que celebrarem el proper diumenge 2 d’abril al parc de Montigalà i que enguany té com a lema «FEM-LA NOSTRA!».

L’entitat convidada a la Diada és la «Xarxa Educativa de Suport a les Persones Refugiades | Obrim Fronteres«. D’aquesta manera volem reconèixer la gran tasca que aquesta Xarxa de col·laboració i articulació de propostes comunes sobre l’actual problemàtica de les Persones Refugiades, on tenen cabuda tots els agents educatius​, està fent.​​​

​Com en edicions anteriors la Diada d’enguany ja té cançó i porta per títol “Abaixa’m la ràtio”. Si us animeu a gravar un petit vídeo, cantant i ballant una estrofa de la cançó des de la vostra escola, contacteu amb diada@fampasbadalona.org i us donarem instruccions de com ho heu de fer.

El 2 d’abril ja està aquí així que les AMPA que encara no us heu apuntat a la graella d’activitats ho haureu de fer el més aviat possible. La Diada és una festa de tothom per això no podeu faltar. Us hi esperem!

|Cartell.jpg|