Orgull d’Escola Pública

“L’escola pública catalana és laica, integradora, oberta i plural. NO DISCRIMINA per raons de sexe, creences, llengua, raça, extracte social o capacitat. LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA és una eina de COHESIÓ SOCIAL.”

Així comença el vídeo que estrenen les comunitats educatives de les 33 Escoles Públiques d’Infantil i Primària de Badalona, amb la col·laboració de FAMPAS Badalona, avui simultàniament a les webs de cada centre.

El vídeo és un catàleg d’aquells valors compartits com la coeducació, la solidaritat, el respecte o la responsabilitat, entre d’altres, i que fonamenten la pràctica educativa de cada centre, cadascun amb les seves particularitats.

Pensem que és un bon moment per a recordar al conjunt de la societat que les nostres comunitats educatives generen cooperació, col·laboració i confiança, elements imprescindibles per tal que la relació escola – família – societat funcioni en la mateixa direcció.

Creiem que val la pena fer difusió d’aquest missatge entre tots (#OrgulldEscolaPública)

2 Comments

  • Salvador Sospedra commented on 16 noviembre, 2017 Reply

    L’Escola Pública Catalana, mal que pesi a alguns, sou, com sempre heu estat, el motor de la futura República de Catalunya.
    Sempre endavant.!!!

  • Joan Artigal commented on 16 noviembre, 2017 Reply

    Gràcies per sentir orgull de comunitat i de ser escola pública catalana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *